Nothing but the truth: the story about the jellyfish!

wedes manethistoria ar lite okryddad...
sanningen ar att det var i borjan pa strandtimmarna och jag skulle ta det forsta morgondoppet.. Full av forvantan gick jag ned mot vattnet for att kyla ned min varma solstektakropp.
jag gick ned i den svala vattnet nar jag plotsligt sag en stor manet (ungefar som den skulle se ut i en skrackfilm som heter: maneterna anfaller) jag simmade sa fort jag kunde mot stranden men maneten var snabb, mycket snabb och fast besluten om att branna den oskyldiga turisten.
jag kande hur maneten sog fast i foten och som en vag genom hela kroppen kande jag en brannande stickande kansla.
jag sparkade och kampade emot men maneten var bestamd. han skulle nu ha mig. Efter en stund kamp fick jag in en perfekt spark ocgh kunde kravla mig upp pa stranden.
Wede var jatteradd och trodde han hade forlorat mig, gratande pa stranden hade han dragit ned byxorna for att vara redo att pinka pa mig (han har last att man ska gora sa om man blir brand av en manet).
jag sag market som var stort och rott men det fanns ingen tid att lagga pa mig, jag var tvungen att vara den starka och trosta wede..
Sa gick det till om inte annat sa ar det en mycket roligare historia att beratta for barnbarnen:)

Vi ar nu i kota kinabalu i borneo och imorgon ska vi snorkla pa en o langre bort. ska bli riktigt roligt har namligen aldrig snorklat forut!

Jag kanner mig battre nu an tidigare dagar men har kant mig febrig, hangig och haft ont i kroppen och ont i kroppen (sjalvklart har jag hunnit dra detta som en biverkning av maneten!). Men jag kakar alvedon och det kanns da battre:)


Dags att ga och ata, aterkommer med en update senare och ev bilder:)


Saknar er!
Lev och ma!
Kramar
 Den tappre aka manetdundee aka Sarah


Sista dagen i Thailand....

Idag ar sista dagen vi tillbringar i Thailand, imorgonbitti kl 06.00 kommer en taxi for att ta oss till flygplatsen och darifran gar planet till Borneo. Vi har verkligen haft en bra och rolig vecka har i Thailand. Som vanligt har det varit mycket sol och bad god mat och goda drinkar.

En badincident som hande i forrgar var att Sarah kande att nanting stack till i foten. Ni som kanner Sarah kan ju forsta paniken over detta, hon trodde ju direkt att det var en manet, vilket det mycket val kan ha varit men inte en san dar dodande som hon trodde. Och till raga pa allt sa fick hon ett litet marke enligt hon enormt men det var kanske en ganger en cm. Iaf sa ville hon inte bada sa mycket mer den dagen forran till slut da hon vaga sig ner igen :) Just nu ligger Sarah faktiskt uppe pa hotellrummet medans jag ar tvarsover gatan pa ett internet cafe hon kanner sig lite hangig vet inte riktigt vad det ar. Som tur ar sa har hon inte dragit na kopplingar till magnetsticket an, da skulle det nog latt kunnat bli att boka tva flygbiljetter hem ;P Vi far hoppas hon blir lite piggare vi hade tankt unna oss en massage ikvall :)

Traffade en Australienare som hade vairt pa Borneo och i Sabah dit vi ska. Sa han gav oss en massa bra tipps pa vad man ska gora dar. Tydligen sa ligger det en o utanfor Sabah dar du kan uppleva en av dom absolut basta snorklingplatserna i varlden. Sa det ser jattemycket framemot :) Fick aven nagra andra bra tips pa vad man kan gora dar men far val skriva ett blogg inlagg nar vi har gjort dom istallet.

Sammanfattningsvis maste jag saga att jag forstar varfor manga svenskar resa till Phuket nar dom ska tva veckors semester finns ett blandat utbud har med fina strander och ett bra nattliv. Man kan ju dessutom gora turer till oarna runt omkring. Karon som vi forst bodde pa hade finare strand och klarare vatten medans patong har ett himla haftigt uteliv. Men far man hit igen blir det nog Karon eftersom att det gar att ta taxi till en hyfsat billig penning till patong pa kvallen.

Maste aven beratta om varan "lilla" festkvall pa banglaroad. Vi hade hort sa mycket om denna gata sa vara forvantningar var hoga. Men direkt man kommer in pa gatan ar det folk och barer overallt. Det kom fram en kille som visade Sarah nan lapp och tog med oss in pa natt stalle som visade sig vara ett av dom sjukare stallen man har sett... Det var dansande thailandskor som med jamna mellanrum blev avbrutna for att det var showdags. Vill inte ga in alltfor mycket pa vad showerna bestog av har, men kan saga att dom var langt ifran rumsrena och en massa sjuka grejjer man inte trodde var mojligt... Efter det hangde vi pa nagra schyssta "vanliga" barer, ett aterkommande fenomen var att det kom fram en trevlig thailandska och spelade fyra i rad eller nat annat kul spel med oss. Men eftertag insag vi haken dom var trevliga och glada ihopp om att vi skulle kopa drinkar at dom. Men det var inte ens nara att dom skulle fa en drink sa dom gick snabbt vidare till nasta turist :) Kvallen slutade da iaf med att vi hamna pa en krog dar man fick en gratis ol om man kopte en shot sagt och gjort sarah tog en tequila och nar olen var tom var det dags att ga hem pa inte alltfor starka ben :P

Saja nu ska jag hamta tvatten (vilket lyx att ha folk som tvattar at en) och se  hur Sarah mar. Vi skriver nasta gang fran Borneo ha det bra allihopa!


Still Phuket new beach

Hej allesammans!

Dags for bloggestig att ga los pa tangentbordet. Vi ar alltsa kvar i Phuket och blir sa till pa mandag. For pa mandag ar det ny vecka och da borjar vart nya aventyr Borneo! Men alltsa vi ar har i Phuket och har det jattebra anlande till Patong beach i morse efter att ha varit fyra dagar pa Karon beach.

Vi har legat nere pa stranden idag men maste tyvarr saga att stranden har inte alls ar lika bra som varan forra, vattnet ar lite for varmt :P Fast a andra sidan sa bot vi stalle for att vi har hort att shopping och uteliv ska vara riktigt bra har. Will see will see...

Igar gick vi tillbaka till hotellet ratt tidigt bara for att chilla och ha det bra da kom en massa tankar och funderingar fram. Forst sa var det lite hemlangtan till soffan med en riktigt bra film och wedes goda hemgjorda popcorn (en klassiker for er som smakat)! Sen sa saknar vi givetvis varan lilla fyrbenta van ocksa men jag tror han ar i bra hander. Bara en san sak som att fa halla nan i koppel Sarah drar sa mycket nar jag har forsokt :)

En helt annan funderingar vi hade vaxte fram pa restaurangen dar vi at startade med att jag fragade om Sarah trodde hon hade varit absolut forst med att gora en sak i varlden. Efter att vi dividerat ett tag sa klackte jag att jag iaf var forst i racet till morsans livmoder. Da kom Sarah in i bilden och utlagget fortsatte hon hade manga bra och viktiga synpunkter till slut kom hon fram till att vi alla var vinnare och unika eftersom vi faktiskt ar dom snabbaste spermierna och dom med absolut bast vinnarskalle. Sa grattis allihopa nanting har ni lyckats med! (det har kan ni ju tanka pa nar ni kanner att ni inte duger till nanting).

Vi bor da pa ett jattefint hotell som ligger nara stranden. I knutarna har vi sett manga kanda symboler eller vad sags om det beromda M:et i Mc donalds eller en san sak som subway, starbucks och burger king, life is great!

Nog surrat nu, har kommer lite foton som kan gora alla glada for jag vet hur mycket ni saknar vara vackra trynen./Wede Aka Kokosbjorn och Sarah Aka Tuktis


Avnjuter en god ol pa ett schysst hak, tog senare en biljard match dar vi snabbt insag att vi hade en del traning kvar innan vi kan utmana dom riktiga lirarna :)


Man brukar saga ta seden dit ni kommer lite sent nu men efter ett besok pa qatars flygplats fanns det inget annat alternativ... Sa sot ;)




Forlat Mamma


i am alive..wede med!

Vi lever, dont worry!
ar just nu i phuket. mycket folk och mer liv an i malaysia!

jag och matte har ju lite olika satt att tanka pa. nar han blir tyst och forsvinner i sig sjalv sa funderar han ofta pa drommar om att bli rik eller nanting sadant. en dromvarld helt enkelt som han garna forsvinner in i.

jag daremot funderar mer realistiskt, kanske tillochmed lite svart?
en tanke soms slog mig nar vi var pa vag i taxin till karon beach var, tank om taxin skulle kidnappa oss och ta alla identifikationer. ingen skulle ju veta vart vi var och inte heller vem vi var?
det skulle ta polisen jattelange sakert att komma pa vem vi var..vara nara och kara skulle behova ga och grubbla och vara oroliga jatte lange innan dom fick na svar pa vad som hade hant oss.
jag kom darfor pa att jag maste tatuera in mitt personenummer sa att om detta scenario nan gang skulle handa sa kan ju polisen utga fran personnummret iaf...skulle nog underlatta massor!

nu tanker jag ju inte bara pa sa har trakiga saker, ibland kan aven jag fantisera ivag...kanske inte pa samma satt som mattias men anda:)

ps. foraldrar bli inte radd for detta kommer sjalv klart inte handa!

Vi har aven en liten onskning, det skulle ju vara roligt om nagon mer an vara kara trogna foraldrar kommenterade!:)

Nu ska jag hjalpa wede leta en resa till borneo!

Lev och ma!

vi hors snart igen!

kramar!
        Sarah O'hara!



Vespaturen som nastan inte blev av..

Idag var det dags att hyra vespa, sa vi gick till ett stalle och horde oss for men dom sa
att vi behovde motorcykelkort. Sa vi tankte att dom andra stallena hade mopeder dar det rackte
med vanligt korkort, men alla stallen vi gick till ville ha MC kort. Vi gav upp och gick ner till stranden...

Jag var verkligen inte glad, hade sett framemot det lange och kunde inte forsta hur man kan behova MC
kort till en 125 CC Vespa. Tog ett snabbt dopp sen sa jag till Sarah att det kan inte stamma jag maste tillbaka
och hora. Hon var val lite skeptisk i borjan (hon ar ju lite radd for doden..) men foljde med. Nar vi kom dit sa hon i butiken att det rackte med  korkort for bil och att vi kunde hyra en. Men da dok nasta problem upp jag hade inget korkort med mig bara pass, Sarah hade sitt korkort men var inte jatte sugen pa att kora. Men tog uppgiften, all heder till henne ;) Tror hon var lite nervos i borjan men efter ett tag tror jag hon tyckte det var riktigt roligt. Och man kan saga sa har, kora  vespa har pa langkawi dagtid ar inte alls sa farligt. Nastan ingen trafik och jattefina vagar, det ar pa kvallen all trafik kommer igang :)

Vespa turen i sig var ett trevligt break fran stranden vi for och kollade in nagra vattenfall men tyvarr sa var det inte sa mycket till vattenfall nu under torrperioden mera sma backar :P Sen for vi till en annan strand som var jattefin vattnet var turkost och stranden hur fin som helst. Varan lilla tur avslutades med en svang forbi en krokodil farm som var sadar fanns manga krokodiler men dom flesta verkade apatiska... Vi sag da iaf ut som Dum och Dummare pa varan lilla hoj.

Langkawi i helhet har varit jattebra, klart basta stallet hittills. Vi har bott 10m fran stranden som ar jattefin och vattnet ar helt klart godkant :) Under vara 5 dagar har sa har det blivit mycket pressande pa stranden och svalkande i det harliga vattnet. Sa detta ar ett stalle jag kan rekomendera folk!

Imorgon bar det av till Phuket, sa det blir en del Thailand for oss ocksa :) Vi hittade ett bra paket som tar oss fran varat hotell anda dit for 240kr per person. Ska bli kul att fara vidare forhoppningsvis hittar Sarah nat bra stalle att shoppa pa. Men vi lamnar Langkawi och Malaysia med enbart bra minnen :)

Just ja holl pa att glomma! Ett av dom mest minnesvarda ogonblicken var idag da vi kom korandes pa vespan. Vi sag en apa springa over vagen framfor oss till en annan apa som stog pa andra sidan. Han lyfte pa dennes svans luktade lite sen direkt over till parning. Detta ar vad jag kallar ett effektivt och komplett forspel :)

Har kommer lite bilder vil ni ha fler sa ga in pa Sarahs facebook. Ska ner och ta ett eftermiddags dopp nu. Tack och Hej/ Dummare





Det ar en liten varld

ciao:)

minns ni att vi har hangt med ett aldre par nar vi var i taman negara? (klart ni minns) overallt dar vi har farit har vi traffat dom, det ar val anda lite komiskt!


forovrigt ar vi i langkawi, igar hann vi aven med att uppna en mysig alkoholniva pa stranden:) vi roade oss med att stalla tva ultimatum t. ex har du hellre en massa stora fodelsemarken i ansiktet eller langt nashar?. osv! i brist pa andra samtalsamnen;)
Det var ett skitmysigt stalle som heter babylon, mitt pa stranden. javligt mysigt att sitta dar kvallstid med ljus och harlig musik. det var typ raggae musik.

pa shoppingfronten har det varit dott forutom duty free zon;) alla thailandare som laser, ar der bra shopping i phuket??

Igar saknade jag hampus och hugo sa oerhort mycket, det gor nastan ont! men snart (3 veckor) ska jag krama i kapp allt vi missat.

Angaende behandligen som jag fick i penang, sa var det verkligen en upplevelse.
jag har svart att slappna av vid massage och sadant men det gjorde inte saken battre att man blotta sig nar han bojde och drog i benen. jaa han kan ha sett en skymt av puni.
Men det var bra, kandes skont och avslappnade och lasningen i min hoft ar som bortblast:)

Svar pa Fragor:
I vattnet finns det sma babymaneter, jatte jatte sma man ser dom knappt men dom sticker som till nar man plaskar i vattnet.

Vi trivs i malaysia, det ar ett fint land. daremot har det varit lite dott med folk pa de andra stallena.

Wede ska tydligen tvinga med mig pa nan himla vespa tur i overmorgon.. jag ar radd. vi ska kora sjalv. vi ska hitta sjalv. folk kor som galningar.


Wedes mage kurrar och han ville hinna blogga innan matklockan slar.(nehe nu andra han sig, matklockan har slagit sa han "hinner" inte blogga. typsikt hungrigstig!)

Good bye my lovers!:)
Saknar er!
Lev och ma!
Dampson


Ps. bilder kommer, ni behover inte oroa er. det tar bara san oerhord tid:)

Dags att gora staden

Igar hittade vi hard rock cafe har i penang sa vi fick oss varsin god kaffedrink :)
Dom var inte billiga men val varda penagrna bartendern sa att for samma pengar i
Langkawi skulle man vara full. Och det ar ju till Langkawi vi far imorn kanns ju bra att hora.
Inte for att vi tankt vara fulla men :P

Sarah fick en annorlunda upplevelse igar, det kom en gubbe till oss pa stranden som borjade undersoka Sarahs hand. Sen berattade han vilken stallen pa kroppen Sarah hade ont i vilket stamde precis, sa vi bokade en tid hos han och gick dit pa kvallen. Var ett annorlunda kontor han hade, vaggarna var fulla med diplom,fotografier och bilder pa manniskokroppen. Pa golvet stog det en massa buddastatyer och i taket hangde allt fran fagelburar till vandringskappar :) Jag satt och vantade dar ute medans han behandlade Sarah i cirka 80 min sa man fick da valuta for pengarna cirka 90kr. Sarah vart nojd och kandes sig mjukare i kroppen och tyckte det var en intressant upplevelse.

Ikvall ska vi in till storstaden har pa Penang for att kolla shopping mojligheter och lite annat :) Hoppas mycket pa denna stad for i boken beskriver dom den som en av dom basta i Malaysia. Imorgon bar det av till Langkawi som jag tror blir helt annorlunda mot for resten av resan har en bra kansla i kroppen :)

Vi har aven borjat fundera lite om vi ska fara vidare norrut efter Langkawi mot Thailand men har inte bestamt oss an, eftersom vi ar sugna pa Borneo ocksa. Blir ganska mycket resande och har inte riktigt koll pa vad allt kostar an men vi far se lite langra fram hur det blir.

Nu ska jag forsoka fa med Sarah pa fiket har runt hornet och ta en kaffe. Hoppas alla som laser det har har det bra dar hemma sa kommer vi med vidare rapporter fran ett nytt stalle.

Tack och hej for denna gang...p.s maste har varit kring 35 grader har idag d.s\Wedestig


Here I go again!

Sa var det ater dags for turistestig att dela med sig av sina tankar och intryck.

Vi ar nu framme i Penang en liten annorlunda stad mot for dom vi varit pa tidigare.
Pa den sidan vi befinner oss av stan ar det mycket sol och bad precis vad vi ar ute efter
just nu, efter manga mer eller mindre hektiska dagar.

Gick och la oss pa stranden idag utan solskydd for vi skulle ju "bara" sola 2-3 timmar som min
kara sambo sa. Ni ska se mig nu rod som en krafta!, och pa nat markligt vis branner jag mig alltid mest
om knana. Men imorn ska det smetas pa solskydd ska se ut som en snogubbe nar jag gar ner pa stranden.

Pa tal om sol och bad sa ar sarah jatteradd for maneter, men jag sager till hon att allt ar lugnt sa
lange jag ar pissnodig :> konstigt nog sa lugnare det henne inte sa mycket som jag hoppas.

For er som last Sarahs inlagg ta dagens krydd med en nypa salt :>

Tack for mig! (blev ett kort inlagg men magen kurrar...Som vanligt...)


Dagens by Sarah

Dagens roliga
Vi ar nu frame i penang och ska sola, bada och bo pa samma stalle i 3 natter!

Dagens nodvandiga:
Att vi hann ligga pa stranden nagra timmar och fa lite farg..vissa av oss nog sa mycket farg

Dagens irritationsobjekt:
Taxichaufforen som smaskade hela taxifarden...utan att ens ata na! vi snackar inge lite banan smask utan varldens mest irriterande smask. (En eloge for han som kan smaska sa utan att ha nanting i munnen)

Dagens krydd:
Jag och wede satt i bussen och prata om nar han hade varit pa outlet i usa
W: Jag handlade for 3500 kr forsta dagen, gick mycket pengar da.
S: oj ja det var mycket, men vad kopte du forutom solglasogonen da?
w: en skjorta, tva billiga t-shirts, ett par skor och ett traningset (linne+ shorts)
S: men du handlade ju for 3500 kr, vad kosta sakerna?
W: solglasogonen 400 kr, skjortan 300 kr, skorna 200, traningset 400 och trojorna 200 kr
S: haha men wede det ar ju bara 1500 kr.
W: hehe ja men det var anda mycket pengar.
efter ett tag
W: det var nog sjobba som handlade for 3500 kr.


Dagens nodvandiga 2:
Nastrimmer ar ju en valdigt finurlig uppfinning, men det visste nog inte mannen som satt brevid oss i bussen. han hade behovt en, nastan tva!

Dagens spel:
Kortspelet stress....har blivit en och annan runda!

Ne gott folk nu vill mina karasta fatta tangentbordet och blogga.

Lev och ma!

Kramar Dagens basta:
Sarah


Taman negara och dasslektyr

Hello everybody:)
Nu ni ska ni fa hora vad vi haft att gora...(lite rim sa har i borjan)

Befinner oss just nu i taman negara, sjalvaste djungeln!
Lyckligtvis sa hitta vi en dator med internet uppkoppling, strax fore lianerna men efter tigernastet;)


Akte bat hit, tre timmar lang inte speciellt skont...nar man kunde tro att det inte skulle bli varre sa strejka baten och vi strandade pa en liten sando. tillslut kom hjalp och vi tog oss med nod och nappe fram till den lilla byn.


Igar kvall var vi pa en kvalls djungel tur, javlig coolt och roligt. sag nagra djur men ingen tiger dock en stor skorpion. wede grat, kunde inte sova pa hela natten. sa det var nog tur att vi inte sag nan tiger:)


Jag har an en gang gott i somnen. har gjort det varje kvall sen vi lamna sverige. Maste vara dengu feber annars vet jag da inte vad det skulle kunna vara.
Kan aven medela att vi inte har sovit pa samma stalle mer an en natt an sa lange, lite pafrestande men men.

Idag har vi varit pa canopy walking och jungel trekking. det innebar att man gar i tradtoppar som i hangbroar vilket aven det var haftigt.
Sen har vi brant en massa kalorier genom att ga uppfor  ett berg, svettig som satan men vad gor man inte for nagra schyssta bilder.

Manga som backpackar trffar nya manniskor, mestadels unga....men inte vi, vi har hangt med ett par som ar cirka 40- 50 ar men ack sa trevliga engelskman!

Sen vill jag lyfta ett litet kansligt amne, namligen toalettbestyr.
Manga av dessa toaletter har bara en liten vattenslang, inget toapapper. Jag forstar meningen men halla?
ska jag tvatta av punanin efter att jag ar klar och sen da? ska jag lata den lufttorka?(det kan ju ta ett gode tag)
eller ska jag bara dra pa mig mina underklader och shorts och bli blot om dom??
Lattare for wede som bara behover skaka av snabeln!
Ne tacka vet jag toapapper och en spolande toalettstol.



Imorgon bar det av mot penang vilket ska bli skont, ser framemot att sola och bada och ha permanent boende for nagra dagar:) (sen har vi bada ett stort sug pa en ol eller en god drink)


Jag i baten pa vag till canopy walking

Jag i baten pavag till canopy walking




Wede Aka djungelgeorge!


Lev och ma!
Kramar Tarzan och Jane

Tarzan och jane

Hej allihop:)
rolig med kommentarer!
i natt har jag sovit jatteoroligt, varit upp och gott typ i somnen och varit allmant forvirrad, hemlangtan kanske?:)
Dromde aven en mardrom om nagra av mina nara och kara, sa just nu ar jag jatteorolig! blir nog att skicka i vag ett sms sa jag vet att allt ar ok....analyserson det ar jag det;)

Snart ska vi aka ivag med bussen till djungelen, jepp tarzan och jane ska antligen fa vistas i sin naturliga miljo.
wede har nan fixide om att han ska brottas med tigrar, springa i kapp med zebror(om dom ens ginns i taman negara?) och mysa med ormar....will se!

at foressten middag i nagot litet stand igar det var for det forsta valdigt svart att bestalla men tillslut vart det na biff.
Denna matratt var oerhort stark, alltsa mega mega stark...sa stark att inte ens wede at upp det!! tror tillochmed att jimmy inte skulle palla det:)

Ne mina vanner nu ska vi ga upp och gora oss klara for resan!
Ta hand om er!
saknar er.
Kramar
The one and only Sarah


PS bilder kommer snart, antar ni vill se vara vackra nunor.

Reseplan fixad

Efter gardagsnatten har vi nu bytt hotell, stor skillnad men var lite dyrare betalar nu cirka 150kr per
skalle men kanns vart det. Min resekompanjon ligger och tar igen sig pa rummet verkade lite trott
maste jag saga :>

Idag har vi varit pa lake garden, en stor park just utanfor Kuala med varldens storsta fagelpark
dar dom flesta faglarna flyger fritt. Tidigare i morse bokade vi tag och batbiljett till Taman Negara
sa imorgonbitti kl 08.00 far vi ska bli ruskigt kul har stora forhoppningar. Blir nog dar i tva dagar
och sen vidare till Langkawi for lite sol och bad, sa Sarah kan sluta tjata om att bli brun :P

Ska nog ga upp igen och se om hon har aterfatt na energi, sa vi kan ga och hitta oss nan riktigt
bra Malaysisk restaurang (magen kurrar). Far se om tosen kommer ner och skriver ett inlagg
blir nog det sista pa atminstonde tva dagar iaf.

Hoppas ni har det bra dar hemma sa hors vi senare. Bye Bye/Hungrigstig

P.s Bosse, du har ratt att saga vad var det jag sa.


Turistestig drar vidare

Blev som forvantat inte allt for manga timmars somn inatt, jag undrar om inte husdjuren i rummet var och kittla mig hela natten for det har kliat lite :>
Sarah sa igar att hon tyckte rummet var lite val magstarkt men som den tuffa kille man ar kunde man ju inte halla med men nu i efterhand kan jag erkanna att det var kanske lite val lag klass pa det.

Sitter just nu och letar hotell for var andra natt i huvudstaden for attt troligtvis ge oss av mot djungeln imorgon sa den riktiga djungel georgen i mig kan komma ut. Det ska lekas med ormar och brottas med tigrar men var inte oroliga dar hemma for jag har laget under kontroll.

Peace Out/Kapten Wedestig


P.s lite kommentarer skulle inte sitta fel. D.s

kuala lumpur

Hej mina vanner och alla som jag kanner!
har just kommit fram till kuala lumpur, resan har gatt mycket bra och vi har faktiskt lyckats sova mesta delen av tiden.
jag tors till och med pasta att flygplans maten var ganska god:)

Nar vi kom fram sa slappte taxin av oss med direktiven att det vara bara att ga rakt fram sa skulle vi se vart hostel....sa var det inte! det var fel gata, dar gick vi svettiga(!!) med for mycket klader och bleka som as! men tillslut hitta vi ratt.
sunkigt rum, men kostar bara 50kr natten sa man far vad man betalar for:)

det forsta vi sag i varat fina rum var ett litet husdjur i sangen...mysigt! kan ju inte bli annat an sugen pa lite kvallsmys;)

vi har inte riktigt bestamt oss vad vi ska gora imorgon men eventuellt far vi till taman negara for att vandra iu djungeln! Sen kanner jag aven att jag skulle vilja ligga och pressa sa att jag slipper vara vitast i malaysia:)

Wede mar ocksa bra, han kommer val gora natt inlagg har framover!
Nu ska vi krypa till kojs!

Ha det sa bra allihopa:)

uppdaterar nar vi far tid!

Kramar i mangder!
 Yours truly Sarah



RSS 2.0